side image

Werken als accountant of fiscaal jurist bij WKG Groep in Roosendaal

Zin in een carrière die jou veel voldoening geeft? In een onderneming waar jij kansen krijgt om elke dag te leren en te groeien? Werken in een internationale omgeving vol uitdaging? Iedere dag deel uitmaken van een hecht, warm team?

Dan ben jij de accountant of fiscaal-jurist die we zoeken! Welkom in ons team! Maak alvast kennis met enkele toekomstige collega’s.

Ontdek al onze vacatures
map

Je bent van harte welkom bij ons!

Ben is senior accountant bij WKG Groep. ‘Ik werk hier nu al een vijftal jaar. Ervoor heb ik ook al bij enkele grote accountantskantoren gewerkt, maar hier heb ik mijn plek echt gevonden. Iedere ochtend kijk ik uit naar mijn werkdag. Omdat ik iets kan betekenen voor mijn klanten, omdat ik fijne collega’s heb en omdat ik hier gewaardeerd word om wie ik ben. Ik kijk er naar uit jou te leren kennen! Kom erbij, je bent van harte welkom.’

Ben, senior accountant

Zin om mijn collega te worden?

side image

Ze maken tijd voor mij en investeren in mijn talenten

‘Ik ben Chris, assistent accountant in dit kantoor. Een superleuke job vol afwisseling en uitdaging. Voor mij persoonlijk is het belangrijk om voortdurend bij te leren en te kunnen groeien. En dat is ook hoe ze er hier ook over denken. Iedere dag word ik ondersteund en begeleid. In de eerste maanden hebben ze mij van dichtbij opgevolgd en kreeg ik een heel praktijkgerichte opleiding. Toen het moment daar was, lieten ze me los en kreeg ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Hier maken ze tijd voor mij en investeren ze in mijn talenten. The place to be voor iedere jonge accountant! Kom jij bij ons team?’

Chris, Assistent Accountant

Zin om mijn collega te worden?
side image

‘Marion is een vaste waarde in ons team fiscaal juristen. Zij vertelt met veel enthousiasme over haar job bij WKG Groep: ‘Ik vind het heel boeiend om met zo’n diverse groep cliënten uit verschillende sectoren te werken. Allemaal heel gedreven ondernemers die we bij WKG Groep heel goed kunnen helpen met onze expertise. Iedere dag geeft me dat zo’n fijn gevoel: dat ik voor al deze MKB ondernemingen en beoefenaars van vrije beroepen hun fiscaliteit kan optimaliseren. Hebben ze een vraag of een probleem, dan wil ik hen altijd zo snel mogelijk servicen. Zo kan ik echt iets betekenen voor hun onderneming. Wat me hier ook zo bevalt – ik werk hier al meer dan 10 jaar – zijn de educatiemogelijkheden. Ik krijg volop kansen om mijn vakkennis nog te verrijken en altijd up-to-date te houden. Word jij mijn nieuwe collega? We kunnen beslist veel van elkaar leren!’

Marion, fiscaal juriste

side image

Ons verscheiden team is heel close

Werner werkt al bijna 24 jaar bij WKG Groep en is een van de partners. Hij bruist van vitaliteit en werklust als hij over zijn job bij WKG Groep spreekt:

‘Ik maak al van bij het prille begin deel uit van WKG. Over de jaren heen heb ik ons kantoor zien evolueren, groeien. We kregen meer en meer klanten. Zowel in Nederland als België. Onze expertise in internationale accountancy en boekhouding heeft mij persoonlijk altijd heel sterk geboeid. Daarom is het ook zo’n plezier om hier te werken. Ik heb nauw contact met mijn klanten, leer nog iedere dag bij en help dit kantoor nog dagelijks met groei en vooruitgang. Dat geeft me al meer dan 23 jaar enorm veel voldoening. En ik vind het ook altijd heel fijn om nieuwe, jongere collega’s welkom te heten in ons team. Zij kunnen van mij veel leren. En omgekeerd leer ik ook van hen veel bij. Ons verscheiden team is heel close en we maken regelmatig tijd voor een hapje, een drankje en Brabantse gezelligheid!’

Werner, Partner

Zin om mijn collega te worden?
side image

We maken ondernemersdromen waar.

‘Als accountant in ons kantoor in België ontmoet en help ik onder meer Nederlandse ondernemers die hier een onderneming of vestiging van hun Nederlands bedrijf willen opstarten. De Belgische wetgeving verschilt nogal van de Nederlandse en het is niet makkelijk om daar alleen je weg in te vinden. Ik maak deze klanten graag wegwijs in deze complexe zaken. Zo fijn om hen te kunnen helpen en op die manier deel uit te maken van hun onderneming. Bij WKG Groep maken we ondernemersdromen waar. En dat geeft mij iedere dag opnieuw een heel goed gevoel!’

Ivan

accountant in het Belgische kantoor in Antwerpen

Zin om mijn collega te worden?

side image

Ontdek onze vacatures! Of stuur ons je spontane sollicitatie! Bel +31 (0)165 54 84 70 of mail ons voor een afspraak!

Jouw onderneming in professionele handen.