side image

Over ons

Al meer dan 25 jaar biedt WKG Groep als experten in accountancy en bedrijfsadvies kwaliteit, innovatie en betrokkenheid aan ondernemers.

Hoge kwaliteitsstandaard

Sinds 1994 zijn we uitgegroeid tot een welbekend accountantskantoor in Roosendaal, Brabant en de rest van Nederland. We genieten van een uitstekende reputatie omwille van onze hoge kwaliteitsstandaard en proactieve houding. MKB ondernemers, uitoefenaars van vrije beroepen en vermogende particulieren vormen onze voornaamste klantengroepen.

map

Persoonlijke benadering

Wij kennen onze klanten bijzonder goed. Omdat we nauw contact houden, elkaar regelmatig ontmoeten en met elkaar overleggen. Over hun bedrijf, hun plannen, hun dromen en toekomstvisie. Met onze begeleiding en fiscale inzichten brengen we ondernemingen naar een hoger niveau.

Het succes van onze klanten is ons succes

Het succes van u, onze klant, is ook ons succes. Als onze klant blij is dat alles tot in de puntjes geregeld is, dat hij of zij fiscaal beter af is en met een gerust hart kan slapen omdat de accountancy en fiscaliteit in goede handen zijn. Daarvoor doen we het. Iedere dag, al 25 jaar, en nog altijd met evenveel enthousiasme en passie voor ons vak.

Bezoek WKG België
side image
side image

Laagdrempelig en vriendelijk

Iedere klant kan hier op ieder moment binnenwandelen. We houden van die vertrouwde sfeer, de laagdrempeligheid en het warme contact met onze klanten. Zo heeft iedere klant een vaste medewerker binnen ons kantoor. Die kent uw dossier van a tot z.

Proactieve benadering

We volgen al onze klanten nauw op. We maken tussentijdse rapporten en prognoses. Zodat u perfect weet waar u staat met uw bedrijf en wat u kan verwachten. Wij werken snel en accuraat. Heeft u iets nodig? Vertel het ons en wij doen de rest.

Expertise in Nederland en België

Een deel van onze klanten heeft zowel een onderneming in Nederland als in België. Omdat onze kantoren in Roosendaal en Antwerpen zo nauw samenwerken, zijn wij altijd up-to-date wat betreft nieuwe wetgeving of maatregelen inzake boekhouding, accountancy en fiscaliteit. Daar ligt onder meer onze expertise.

Wij staan voor u klaar

Of u nu een arts-specialist, een advocaat of notaris, een hardwerkende ZZP’er of een MKB-er met miljoenen omzet en heel wat mensen in dienst bent, wij staan altijd voor u klaar. Om u te helpen en om uw succes te bestendigen en te verzekeren.

Een accountant die u en uw bedrijf echt goed kent? Die graag deelt in uw succes en altijd voor u klaar staat? Bel +31 (0)165 54 84 70 of mail ons voor een afspraak!

side image

Jouw onderneming in professionele handen.