side image

Bedrijfsadvies van de bovenste plank

Fiscaal-juridisch advies van experts

Met onze jarenlange ervaring en ons team experts in huis kunt u rekenen op onderbouwd fiscaal-juridisch advies. Wij helpen u met het uitstippelen van de weg van uw onderneming. Beredeneerd en fiscaal optimaal. Zoals bedrijfsadvies hoort te zijn.

Van oprichting tot stopzetting

Wij begeleiden starters met de oprichting van hun onderneming en groeiers met uitbreiding en strategische beslissing. Is de tijd gekomen om uw onderneming stop te zetten? Dan helpen we u met een fiscaal-optimale exitstrategie. Uw bedrijf overdragen, verkopen? Reken dan op onze vakkundige begeleiding.

Uw bedrijf opstarten

Uw eigen onderneming beginnen? Een businessplan opstellen? De beste keuze maken wat betreft uw ondernemingsvorm?

We helpen u met de keuze voor een eenmanszaak of een vennootschap.  We bekijken wat fiscaal en organisatorisch het beste bij uw onderneming past. Ook met alle administratie die bij de start van een onderneming komt kijken, helpen we u graag.

Een businessplan opstellen

Een solide onderneming begint met een degelijk businessplan. En zelfs als u al jaren bezig bent, is een goed doordacht businessplan van grote waarde. Wij helpen en begeleiden bij het opstellen van dat businessplan. Zo bepalen we – in samenspraak met u – een duidelijke, slimme koers voor de toekomst van uw bedrijf.

Bedrijfsstrategie uitstippelen

Bent u al even een gevestigde waarde en wilt u uw onderneming naar een next level brengen? Wij stippelen voor u een uitgekiende bedrijfsstrategie uit. Wij staven al uw bedrijfsbeslissingen met fiscaal advies en optimaliseren ook uw financieringen.

side image

Financieringen

Is er financiering nodig voor uw onderneming? Omdat u een nieuwe onderneming begint? Of van plan bent een nieuwe vestiging op te starten? Omdat u wil investeren in een nieuw machinepark? Samen met u bekijken we de verschillende mogelijke vormen van financieringen. Zo schatten we in wat voor uw onderneming het beste is.

Omdat we veel ervaring hebben op het gebied van financiering en veel contacten met financiële instellingen, zijn wij de uitgelezen partner om uw financiering volledig te begeleiden. Dankzij onze expertise kunnen wij ook goed inschatten of uw financieringsaanvragen al dan niet ingewilligd zullen worden.

side image

Bedrijfsovername

Uw onderneming verder laten zetten door (één van) u kinderen? Uw bedrijf overdragen aan een gemotiveerde werknemer? Of verkopen aan een concurrent? Een bedrijfsovername vraagt een weloverwogen planning omdat het zo’n complex proces is.

Van waardering, over de fiscaliteit, de communicatie met de notaris en belastingdienst: wij staan u bij in het hele proces. Ook de positie van eventuele kinderen die niet meestappen in de overname wordt fiscaal en juridisch helemaal bepaald en geoptimaliseerd.

side image

Financial planning

In uw onderneming middelen opzijzetten voor financiële gemoedsrust? Uw pensioen goed voorbereiden? Uw erfenis niet aan het toeval overlaten? Met andere woorden: u financiële positie versterken en een strategie uitbouwen voor de toekomst. Daar zijn onze masters financial planners sterk in.

Advies voor al uw juridische kwesties

En ook met juridische kwesties helpen we u verder. Denk maar aan arbeidsrecht, contracten opstellen, voorwaarden in uw facturen over betaling en levering, schadeclaims, huur en vestigingswetgeving,… Onze juridische adviseurs geven u gericht en effectief advies in al deze veelal complexe materies.

Duidelijk en effectief bedrijfsadvies voor uw onderneming? Wij helpen u uw ondernemersdromen waar te maken! Bel +31 (0)165 54 84 70 of mail ons voor een afspraak!

side image

Jouw onderneming in professionele handen.