side image

Loonadministratie en personeelszaken: zo geregeld met de experts van WKG Groep

Uw werknemers slim en fiscaal optimaal verlonen? Uw personeelsadministratie in deskundige handen overlaten?

Bij WKG Groep beschikken we over een team van experts in loon- en personeelszaken. Zij staan u graag bij met hun advies en begeleiding.

Loonadministratie en personeelszaken overlaten aan onze specialisten

Regelt u uw personeelszaken zelf? Dat geeft flink wat druk. Want de wetgeving rond HRM en loon verandert voortdurend en wint aan complexiteit. Het kost u als werkgever vaak heel wat tijd om alles bij te houden en de wetgeving juist toe te passen.

Liever uw loonadministratie en personeelszaken overlaten aan een team van experten? En uw kostbare tijd gebruiken om echt te ondernemen? Wij nemen uw loonperikelen en personeelsadministratie graag volledig in onze professionele handen.

Loonadvies

Hoe verloont u uw werknemers fiscaal zo gunstig mogelijk? Uw werknemers zijn de spil van uw bedrijf, ze zetten zich hard in voor uw onderneming en u wil hen graag zo goed mogelijk verlonen. Fiscaal interessant voor henzelf en uiteraard ook voor uw onderneming. WKG Groep doktert de gunstigste oplossingen uit voor uw bedrijf en uw werknemers.

side image

Arbeidscontracten, bedrijfsreglementen en subsidies

Een arbeidsovereenkomst opstellen? Dat moet tot in de kleinste details correct en weloverwogen zijn, wilt u problemen uitsluiten. Onze juridische specialisten helpen u met het opstellen van sluitende arbeidscontracten.

Ook het opstellen van een correct bedrijfsreglement is van groot belang voor de bestendigheid van uw bedrijf. Daar is juridische ondersteuning zeker op zijn plaats. Net zoals bij de aanvraag van subsidies. WKG Groep begeleidt al uw subsidieaanvragen.

side image

Salarisadministratie

Wij nemen uw salarisadministratie volledig uit handen. Met onze online software pakketten heeft u trouwens altijd volledig inzicht in de salarisdossiers van uw personeel. Onze salarisadministrateurs verwerken alle administratie en zorgen ervoor dat uw werknemers de correcte salarisspecificatie krijgen.

Zelf uw salarisadministratie doen met ons online software pakket

Toch zelf u salarisadministratie doen? Wij beschikken over een online software pakket dat u in staat stelt om snel en accuraat zelf uw loonadministratie te verzorgen. Uiteraard kan u rekenen op ons advies en onze volledige ondersteuning.

side image

Loon- en personeelszaken voor bedrijven actief in Nederland en België

Als u als Nederlandse onderneming onderneemt in België of omgekeerd, dan komen er op gebied van loon- en personeelsadministratie heel wat nieuwigheden op u af. Wij beschikken over up-to-date kennis en expertise in loon- en personeelszaken in beide landen.

Uw loonadministratie en personeelszaken goed geregeld? Doe een beroep op ons team experten! Bel +31 (0)165 54 84 70 of mail ons voor een afspraak!

side image

Jouw onderneming in professionele handen.