side image

Uw administratie en boekhouding in professionele handen

De administratie en boekhouding van uw onderneming overlaten aan professionals? WKG Groep staat paraat. Bij ons staan administratie en boekhouding gelijk aan automatisering. Hoe ver we daarin gaan, dat bepaalt u.

 

Administratie en boekhouding op maat van uw onderneming

We stemmen onze administratie en boekhouding van uw bedrijf volledig af op wat u belangrijk vindt. We nemen met plezier alles uit handen of staan in voor bepaalde onderdelen van uw boekhouding. We werken volledig op uw maat. En zoveel mogelijk geautomatiseerd. Dat bespaart tijd en geld.

Belastingaangiftes en btw-aangiftes op tijd en correct ingediend

Bij uw administratie horen uiteraard ook uw btw-verplichtingen. We maken werk van uw btw-aangiftes en zorgen ervoor dat alles netjes op tijd en correct wordt ingediend.

Ook over uw andere belastingaangiftes hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij nemen ook uw loonbelasting, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en omzetbelasting uit handen.  Zo hoeft u niet wakker te liggen van al die administratieve verplichtingen en draagt WKG Groep (onrechtstreeks) bij tot een goede nachtrust.

Verschillende online pakketten voor automatisering

We werken met verschillende online pakketten die we koppelen en perfect laten samenwerken. Op die manier kunnen we heel wat handelingen automatiseren. We richten uw administratie efficiënt en transparant in. En begeleiden u en ondersteunen u daarbij. Dat bespaart u heel wat tijd.

side image

Uw administratie en boekhouding met apps ook op uw mobiele telefoon

Via handige apps zijn onze automatiseringspakketten ook makkelijk en snel op uw mobiele telefoon te raadplegen. En te gebruiken want met een foto van uw restaurantbonnetje bijvoorbeeld is uw administratie zo bijgewerkt. Simpel en makkelijk.

Voordelen van online administratie en boekhouding

In onze klantenzone zijn alle pakketten online beschikbaar. U logt in en krijgt meteen een compleet overzicht van de actuele situatie. Zo heeft u een optimaal zicht op uw financiën. En speelt u vlot in op veranderingen en opportuniteiten. U werkt sneller, slimmer en effectiever met uw administratie. Samen kiezen we de handigste en voordeligste boekhoudprogramma’s en apps voor u uit.

Makkelijk, snel en handig uw administratie en boekhouding beheren met online software? Samen kiezen we de beste tools voor uw onderneming! Bel +31 (0)165 54 84 70 of mail ons voor een afspraak!

side image

Jouw onderneming in professionele handen.