side image

Jouw betrokken accountant in
Nederland én België

Professionals in accountancy

Uw jaarrekening in handen van echte professionals? Inzicht krijgen in uw cijfers en wat ze betekenen voor uw onderneming? Doelgerichte keuzes maken voor u bedrijf op basis van degelijk advies?

WKG Groep is uw persoonlijke accountant die veel verder gaat dan enkel uw accountancy uit handen nemen.

Betrokken accountantskantoor

Als accountant zijn wij echt betrokken bij uw onderneming. Of u nu een MKB ondernemer bent, een groter bedrijf leidt, een  ZZP’er bent of een praktijk voert als arts, advocaat, notaris, … WKG Groep helpt u met al uw verplichtingen op gebied van accountancy.

Jaarrekening opstellen

Het opstellen van uw jaarrekening uit handen geven? Bij WKG Groep pakken we dat serieus aan. Wij stellen uw jaarrekening op volgens de regels van de kunst.

U krijgt inzicht in uw cijfers. Wij berekenen niet alleen. Wij controleren en beoordelen. U voldoet volkomen aan alle wetgeving en regelgeving. Uw jaarrekening kan u aan derden voorleggen: banken, notarissen, intermediairs, investeerders, leveranciers … U krijgt een compleet en betrouwbaar inzicht in uw cijfers en uw bedrijfsvoering.

Samenstellingsverklaring, beoordelingsverklaring en controleverklaring

Op basis van de jaarrekening die wij voor u opgesteld hebben, leveren wij de samenstellingsverklaring af. Ook voor een beoordelingsverklaring of controleverklaring kan u op WKG Groep een beroep doen.

Wij gaan verder: gericht bedrijfsadvies voor uw onderneming

WKG Groep is sterk in bedrijfsadvies. Voor iedere ondernemer nemen we graag de tijd om de cijfers te analyseren en te bespreken. Met advies voor de toekomst.

Wilt u informatie op maat?

side image

Uw accountantskantoor in Nederland

Ons accountantskantoor ligt aan de rand van Roosendaal. Vanuit deze vestiging bedienen wij cliënten in heel Nederland.

Ook uw accountant voor uw vestigingen in België

Wist u dat wij ook een kantoor in België hebben? Zo helpen wij Nederlandse en Belgische ondernemers die in beide landen ondernemingen of vestigingen opstarten en runnen.

side image

Advies in klare taal

We staan voor je klaar met advies op mensenmaat. En altijd in klare taal. Jij weet hoe het zit met die cijfers. Zo geven we je een nieuwe, frisse kijk op je onderneming en kan je doelen stellen voor de toekomst. Doelen die realistisch en slim gekozen zijn. Dankzij onze samenwerking.

Jouw jaarrekening opgesteld door ons bekwaam team accountants?
Duidelijke inkijk in jouw cijfers en bedrijfsvoering?

Bel +31 (0)165 54 84 70 of mail ons voor een afspraak!

side image

Jouw onderneming in professionele handen.